Count Me In | Doe mee als bedrijf!

Doe mee als bedrijf

Willen jullie je als bedrijf inzetten juist rond de kerstdagen? Dat kan! We zoeken bedrijven die willen helpen om de december activiteiten mogelijk te maken en daar aan bij te dragen.

 

Jullie kunnen praktisch aan de slag of meehelpen om bijvoorbeeld kerstpakketten samen te stellen voor ouderen of kwetsbare doelgroepen in Amsterdam. Of misschien hebben jullie wel producten die je als bedrijf wilt en kan doneren.

 

Wij willen met alle gedoneerde goederen mooie pakketten samenstellen en die uitdelen (eventueel met jullie hulp) aan de meest kwetsbaren in Amsterdam.
Deze Corona periode heeft mensen nog kwetsbaarder gemaakt dus wij willen graag zoveel mogelijk hulp bieden en liefde verspreiden in Amsterdam. En het is ook ontzettend waardevol om dit samen als bedrijf te kunnen doen en zal in tijden van afstand jullie team zeker weer verbinden.
Samen praten over de mogelijkheden voor jullie als bedrijf? Neem dan contact met ons op door te mailen naar  info@countmein.nl of het contact formulier in te vullen op onze website. Dan gaan we samen op zoek naar iets moois waaraan jullie bij kunnen dragen in Amsterdam!