Count Me In | Doe mee als kerk!

Doe mee als kerk

De tweede golf is een feit. En zoals Gert Jan Segers van de ChristenUnie in de Tweede Kamer al zei: die is misschien nog moeilijker dan de eerste golf.
 
We willen graag met jullie samen optrekken in het bereiken van die Amsterdammers die nu zo hard geraakt worden. De kerken doen hier al veel in, wij doen dit ook. We geloven erin dat we samen nog meer kunnen doen.  In deze herfstdagen zijn wij met Present, Burennetwerk en Serve the City al druk bezig met de voorbereidingen voor Kerst. Al jaren zetten we ons rond de Kerst nog een stap extra in voor eenzame Amsterdammers. En dit jaar is dat nog harder nodig. Daar zijn we het met elkaar wel over eens.  Daarom willen we dit jaar heel veel hele mooie kerstpakketten gaan maken voor Amsterdammers in kwetsbare situaties, zoals ongedocumenteerden, eenzame ouderen, mensen met een beperking en willen we kinderen rond Sinterklaas in het zonnetje zetten. 
 
We willen jullie uitnodigen met ons mee te doen en wij denken ook graag met jullie mee wat er bijvoorbeeld passend is bij jullie kerk & gemeente. 

Willen jullie ons helpen door:
 
  • Opslag en uitdeelruimte beschikbaar te stellen : we zoeken in elk stadsdeel een kerk waar spullen voor de kerstpakketten opgeslagen mogen worden en waar de kerstpakketten samengesteld en uitgedeeld kunnen worden. Wij zorgen voor vrijwilligers, maar mochten er vanuit de kerken vrijwilligers beschikbaar zijn, dan horen we dat heel graag!
  • Kennen jullie kwetsbare mensen in de buurt of uit de kerkelijke gemeente die wel een mooi kerstpakket kunnen gebruiken? Dan vragen we jullie een aantal aan ons door te geven, zodat ook zij een kerstpakket vanuit de kerk krijgen, dat door ons is samengesteld.
  • Willen jullie ons financieel steunen, dan kan dat ook altijd!
 
Willen jullie meedoen, willen jullie dat wij met jullie meedenken? Neem dan contact met ons op dat kan via het contactformulier of door ons een mail te sturen naar info@countmein.nl