Count Me In | Doe mee als vrijwilliger!

Doe mee als vrijwilliger

Je kan je op verschillende manieren aanmelden als vrijwilliger.  Wil je graag in je eigen buurt iets doen als het jou uitkomt. Dan is Burennetwerk misschien een goede club voor jou. Wil je af en toe meedoen op een project, dan is Serve the City iets voor jou. Zij organiseren projecten waar je eenmalig aan mee kunt doen. Ben je een jongere of een student, dan is Ympact020 misschien wel iets dat bij jou past.

Als groep iets organiseren of met je team vanuit een bedrijf. Wij denken samen met je mee wat het beste bij jullie past.

Count Me In for Christmas De hele maand december gaan we mensen helpen en daar hebben we jouw hulp bij nodig, van kerstborrels tot kerstversiering ophangen tot een kerstpakket maken voor een gezin dat het niet breed heeft. Opgeven en de projecten bekijken kan hier.

Achter de schermen aan de slag? 

Als vrijwilliger kan je aan de slag voor administratieklussen, organisatieklussen of zorg je er voor dat iedereen in Amsterdam weet van Count Me In. Of heb je een ander talent dat je in wilt zetten. Wij horen het graag! Mail dan even naar info@countmein.nl en laat ons horen hoe jij je in zou willen zetten.

Meteen meedoen op een project, neem een kijkje bij de projecten die nu georganiseerd worden!