Over ons

Count Me In is ontstaan na het zien van de opmerkelijke groei in aanmeldingen tijdens de coronacrisis bij drie vrijwilligersorganisaties in Amsterdam: Serve the City, Stichting Present en Burennetwerk Amsterdam.

Wij zagen met eigen ogen gebeuren wat een crisissituatie bij ons naar boven haalt: saamhorigheid en bereidheid om een ander te helpen die het minder heeft. Als geen ander weten wij dat er nog steeds behoefte is aan gezellig praatje of ander mooi gebaar, ook als de crisis over is. Dit motiveerde ons een campagne op te zetten die mensen over de streep trekt om blijvend klaar te staan voor een ander. En om dit gevoel dat zo sterk naar de oppervlakte kwam in crisistijd, levend te houden.

De ervaringen en wensen van onze vrijwilligers inspireerden ons om Count Me In verder uit te rollen. Wij zagen enorme bereidheid van mensen om zich blijvend in te zetten voor een ander. Maar tegelijkertijd is tijd een schaars goed. Met Count Me In vinden wij een weg tussen drukke agenda’s en laagdrempelige vrijwilligersacties, die aansluiten op de wens van de vrijwilliger.

We zijn onder de indruk wat wij in Amsterdam voor elkaar hebben gekregen, met elkaar. Laten we dit voortzetten – het is hard nodig. – Brigitte Vonck Makkinje, Directrice Serve the City Amsterdam

Zij brachten Count Me In tot leven

Evert Cloo

Evert Cloo

Producer & editor

Freek Zonderland

creative producer

Suzanne van Dooren

Suzanne van Dooren

Communicatie specialist

Esmee Getrouw

websitebeheerder

Andrew Rogers

Andrew Rogers

Copywriter engels

Jij hier?

achter de schermen meewerken? Stuur ons een mailtje!

vragen? mail naar info@countmein.nl