Count Me In | Over ons

Over ons

Als je druk bent met je dagelijkse leven, kun je je gevoel van verbinding met de stad nog wel eens verliezen. Wordt daarom onderdeel van hét netwerk dat het verschil maakt in Amsterdam. Onze vrijwilligers hebben hele verschillende achtergronden, maar vormen samen een community van mensen die geven om de ander; om mensen die ondersteuning nodig hebben.

Als vrijwilliger leer je verder dan jezelf te kijken. Je werkt samen met anderen die ook helpen en je ervaart Amsterdam op een hele andere manier dan dat je dagelijks doet.

Kom en werk mee aan een nieuwe tuin, bezoek ouderen, deel broodjes uit aan daklozen, of maak onze stadsparken schoon.

Wij geloven in een betere toekomst voor onze stad.  Verbind je met haar en haar inwoners.

Wees lief voor de stad Amsterdam en haar inwoners.

Count Me In is ontstaan tijdens de Corona Crisis. Wij zagen met eigen ogen gebeuren wat een crisissituatie bij ons naar boven haalt: saamhorigheid en bereidheid om een ander te helpen die het minder heeft. Als geen ander weten wij dat er nog steeds behoefte is aan gezellig praatje of ander mooi gebaar, ook als de crisis over is. DMet Count Me In vinden wij een weg tussen drukke agenda’s en laagdrempelige vrijwilligersacties, die aansluiten op de wens van de vrijwilliger.

We zijn onder de indruk wat wij in Amsterdam voor elkaar hebben gekregen, met elkaar. Laten we dit voortzetten – het is hard nodig.

– Brigitte Vonck Makkinje, Directeur Serve the City Amsterdam

parners

Count Me In bestaat uit deze organisaties.

OVER SERVE THE CITY

Eén projectdag per maand met verschillende activiteiten door heel Amsterdam.

OVER BURENNETWERK

Burennetwerk koppelt je aan een buurtgenoot voor laagdrempelige hulp (klusje, bezoekje, uitje) wanneer en hoe vaak het jou uitkomt.

OVER PRESENT

Samen gaan we op zoek naar een leuk en passend vrijwilligersproject voor jouw groep.

OVER YMPACT020

Voor jongeren of studenten. We vinden interessante vrijwilligersprojecten voor jouw groep of school.

OVER ADAM HELPT

Voor bedrijven die iets willen teruggeven aan de samenleving, gaan wij op zoek naar een interessant project voor jouw team en een goede teambuildingservaring.